Vul ons online formulier in en een van onze adviseurs zal binnen 24 uur reageren met een financieringsvoorstel op maat van uw situatie.

Erreur : Formulaire de contact non trouvé !

Carlos CostaLisboa (Portugal)

Ik heb financiering gekregen van « Legal Finance Global » om mijn bedrijf op te zetten. Ik had mijn aanvraag al op verschillende plaatsen ingediend en die werd geweigerd. Dankzij « Legal Finance ». Contact: carloscostacarlos1980@hotmail.com

Maria NagyPorto(Portugal)

« Legal Finance Global » hielp me om al mijn leningen te consolideren in één lening (terugkoop van krediet) en gaf me vervolgens financiering om mijn projecten te realiseren. Dankzij « Legal Finance ». Contact: marianagy811@gmail.com

Maria Gloria OrdoñezBarcelona (Spain)

Ik ontving een lening van « Legal Finance » tegen een gereduceerd tarief voor de realisatie van mijn projecten. Ik kreeg 12 maanden aflossingsvrije periode voordat de lening werd afbetaald. Contact: vargasmariagloria8@gmail.com