Geschiedenis van het bedrijf

Geschiedenis van het bedrijf

« Legal Finance Global » heeft een lange en legendarische geschiedenis in de wereld van financiën. Wij zijn al vele jaren pioniers in de financiële dienstverlening en staan bekend om het nemen van innovatieve stappen. We zijn erg trots op onze prestaties en alle mensen die ons hierheen hebben geleid.

1989
Begin met een kleine service

Dit was de tijd toen we ons bedrijf begonnen. We hadden geen idee hoe ver we zouden gaan, we waren niet eens zeker dat we in staat zouden zijn om te overleven voor een paar jaar. Wat ons dreef om het bedrijf te starten was het begrip dat we een service konden bieden die niemand anders leverde.

Solliciteer Nu
1995
Eerste medewerkers

Dit was de eerste periode waarin Invest Fung Group eigenlijk het gevoel had dat het een tijdje zou blijven. We realiseerden ons dat we stabieler werden en tegelijkertijd groeiden. We hadden een nieuw kantoor nodig omdat we de laatste ernstig ontgroeid waren. We zijn begonnen met het scouten van een nieuwe locatie.

LENING AANVRAGEN
2005
Eerste erkenning

Tegen die tijd waren we een bekende naam binnen de industrie. We waren al meer dan 15 jaar prominente leden van de industrie. We hadden al verschillende grote klanten en hadden al meer dan 5.000 projecten gefinancierd.

LENING AANVRAGEN
2015
Legal Finance Global — bedrijf of familie

Onze reis bracht ons alleen maar hoger. Informatietechnologie is een volledige verandering in de manier waarop we gegevens analyseren en presenteren. We hebben nieuwe technologieën omarmd en ervoor gezorgd dat onze klanten state-of-the-art tests krijgen. Terwijl we verder gaan, zijn we van plan om het volledige potentieel van nieuwe technologieën te benutten om onze diensten van stroom te drijven.

LENING AANVRAGEN